sv-se
angle-left Allt för hjärtat-vecka

Allt för hjärtat-vecka

I samband med Vänliga veckan 10-14 februari har Stadsbiblioteket Allt för hjärtat-tema där vi fokuserar på det som är bra för kropp och själ. Du kan bland annat kontrollera ditt blodtryck, vara med på poesigympa eller varför inte gifta dig på biblioteket, på Alla hjärtans dag har vi drop in-bröllop i bokhallen!

Fler programpunkter kan tillkomma. Håll utkik efter det kompletta programmet på biblioteket eller Facebook.

Måndag 10 februari, klockan 14.00-15.30

Hälsotorget- Testa ditt blodtryck

Hälsotorgen från Region Sörmland finns på plats med blodtrycksmaskin och annat som stärker vårt hjärta.

Tisdag 11 februari, klockan 12.00-12.15 i Bokhallen

Poesigympa

Gillar du att röra på dig och är trött på att göra det till tråkig musik? Poesigympa är ett lätt gympapass till rytmisk poesi. Ge kropp och själ en kvarts genomkörare. Rörelserna är enkla och passar de flesta.

Torsdag 13 februari, klockan 12.00-13.00, Contrast

Boksoppa

En lunch i kärlekens och hjärtats tecken. Bibliotekets personal tipsar om sina allra hjärtligaste böcker! Entré 70 kronor inklusive soppa. Biljetter finns att köpa i receptionen från 30 januari.

Torsdag 13 februari, klockan 18.00-19.30, Contrast

Frisk & Fri

Föreläsning om olika ätstörningsproblematiker. Frisk och fri är en ideell verksamhet som arbetar med att uppmärksamma och informera om olika ätstörningsproblematiker i ett förebyggande syfte.

Fredag 14 februari, klockan 13.00-17.00, Bokhallen

Drop in-bröllop

Vill du säga ja eller I do omringad av kunskap och information, i en lokal där alla människor är lika välkomna? Eller kanske är ni redan gifta och vill förnya era löften? Vi pyntar bokhallen med blommor och ballonger och erbjuder hjälp med foto och vittnen. Innan ceremonin är det viktigt att ni har rätt information. Läs mer här: eskilstuna.se/omsorg-och-stod/vigsel-och-begravning/borgerlig-vigsel

Fredag 14 februari, klockan 14.00-16.00, Bokhallen

Hjärtligt pyssel

För vuxna och barn i alla åldrar.

Fredag 14 februari, klockan 17.30-19.00, Contrast

Ystävyyden äärellä

Musiikkia ja kirjallisuutta ystävyyden ja rakkauden merkeissä. Musiikkiduo Terhi Aho ja Silja Levander. Kahvitarjoilua.