Uppgradering av hemsidan

Från och med torsdag 21 september påbörjar vår webbleverantör en systemuppgradering som berör bibliotekets hemsida. Detta kan medföra tekniska problem med webbsidan under tiden som uppgraderingen utförs och eventuellt efteråt.

Vi kommer inte att kunna uppdatera sidan med ny information under de veckor då uppgraderingen sker. Vi hänvisar därför till vår sida på Facebook där vi kommer att delge er vad som händer på biblioteket. Titta gärna på sidan – du behöver inte vara med i Facebook för att kunna ta del av informationen vi lägger där!

Vi ber er att ha överseende med att saker och ting kanske inte fungerar som förväntat under dessa veckor. Meddela oss på den här e-postadressen om ni upptäcker något fel på sidan!

Stadsbiblioteket

Måndag-torsdag 09.00-19.00
Fredag 09.00-18.00
Lördag 10.00-15.00