Sök

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
354182
Gästabud i vintern : roman / Nancy Huston ; översättning av Thomas Preis
Av: Huston, Nancy
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Kategori: Skönlitteratur
Förlag: Bonnier
ISBN: 91-0-057827-4
Originaltitel: Dolce Agonia
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 1
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
En berättelse om en middagsbjudning med tolv gäster, om hur livet gestaltat sig för dem o hur Gud i sin himmel styr fortsättningen. Värden Sean Farrell har, liksom flertalet av de inbjudna, anknytning till universitet i den medelstora amerikanska staden.

Här finns titeln:

Loading...
Gud är berättare i den här fina berättelsen om Sean och hans vänner. Gud funderar över tillfällen värda att minnas, t. ex Cleopatras död. Det han väljer att visa oss är inget storslaget historiskt ögonblick, det är i stället en thanksgivinghelg hemma hos Sean där han samlat sina vänner för att se dem alla tillsammans en sista gång. Sean har lungcancer men det vet ingen av de andra. Historien kan sorteras in i kategorin " långt, härligt brev från en riktigt god vän " och har ett underbart språk. Gud berättar lite om var o en och hur han kommer att låta dem dö o däremellan är det Sean o hans vänner som har ordet. Absolut läsvärd!
2015-07-20
moebius

Alex författarlexikon

Loading...

Andra titlar av samma författare

21746
Av: Huston, Nancy
314688
Av: Huston, Nancy
2940
Av: Huston, Nancy

Liknande titlar

Logga in

Språk