Sök

540361
Lamm [Videoupptagning] / en film av Valdimar Jóhannsson ; regi Valdimar Jóhannsson ; manus Sjón & Valdimar Jóhannsson ; producerad av Hrönn Kristinsdóttir, Sara Nassim.
Utgivningsår: [2022].
Språk: Isländska
Medietyp: DVD
Kategori: Facklitteratur
Förlag: Majeng Media AB
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 0
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Ett barnlöst par på den isländska landsbygden gör en dag en upptäckt i sin lada. De får snart känna på konsekvenserna av att trotsa naturens vilja, i denna mörka och stämningsfulla folksaga. LAMM är Valdimar J$SSS/ohannsson regidebut och skriven tillsammans med poeten och romanförfattaren Sj$SSS/on. [ForlagEtt].
Ett barnlöst par på den isländska landsbygden gör en dag en upptäckt i sin lada. De får snart känna på konsekvenserna av att trotsa naturens vilja, i denna mörka och stämningsfulla folksaga. Lamm är Valdimar Jóhannsson regidebut och skriven tillsammans med poeten och romanförfattaren Sjón. [ForlagEtt].
1971, under världspremiären av "Döden i Venedig", utropar den italienske regissören Luchino Visconti sin Tadzio till världens vackraste pojke. En skugga som än idag, 50 år senare, tynger Björn Andr$SSS/esens liv. [ForlagEtt].

Här finns titeln:

Loading...

Alex författarlexikon

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Logga in

Språk